Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Ve shonu intenzivního života si málem ani nepovšimneme, že někdo z našich přátel má nějaké výročí. Zvláště když jde o osobu, jejíž životní elán nás nechává na pochybách,

zda jde skutečně o výročí tak významné (80). Je to k neuvěření, když si vzpomenu, jak s velkým elánem a neutuchající dobrou náladou pomáhá při přednáškách, radí při zájezdech nebo pomáhá při klubových výstavách v divadle. A to vše za podpory manželky Jindřišky, která je mu oporou, jak v životě, tak v jeho zálibě. Nejcennější jsou však jeho pěstitelské rady a zkušenosti (Klub kaktusářů Zlín vedl 22 let) s kterými se rád podělí se všemi na našich schůzkách i mimo ně.


Ladislav Bačůvka - předseda KK ZlínChtěl bych osobně, za výbor Klubu kaktusářů ve Zlíně, ale vlastně za všechny naše kaktusáře, popřát Jiřímu do dalších let hlavně hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. Pokud zdravíčko bude sloužit, vše ostatní už přijde samo.

IMG 0866m

https://www.cact.cz/kaktusy/sbirka_036.htm

Bačůvka Ladislav
Author: Bačůvka LadislavWebsite: http://kvetouci-kaktusy.cz/kkz/adresar/Bacuvka.htmEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pin It
4.6923076923077 1 1 1 1 1 (13 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.